Hyppää sisältöön

Rakenneuudistus

VS sote -ammattilainen: Vielä ehdit digitalisaation, tekoälyn ja tietojärjestelmien maksuttomaan koulutukseen!

Kurssi Johdatus digitalisaatioon, tietojärjestelmiin ja tekoälyyn (1–7 op) soveltuu erityisesti eri sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisille, hankkeiden projektipäälliköille ja sote-kehittämisen parissa työskenteleville Varsinais-Suomen alueella. Kurssi on alkanut 15.3., mutta sille voi tulla vielä mukaan. Kurssi on auki 31.5. saakka.

Turun yliopiston jatkuvan oppimisen maksuton koulutusohjelma sote-ammattilaisille mahdollistaa joustavan opiskelun työn ohessa. Digitalisaation, tekoälyn ja tietojärjestelmien koulutusohjelman opinnoissa tutustut muun muassa digitaalisen teknologian ja tietojärjestelmien kehittymiseen ja ymmärrät niiden merkityksen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluille. Osaat myös arvioida kriittisesti digitalisaation luomia mahdollisuuksia ja haasteita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluissa. Osaat tarkastella sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluihin liittyviä digitaalisia järjestelmiä ja teknologioita tietosuojan ja tieto- ja kyberturvallisuuden näkökulmista sekä ymmärrät tekoälyyn pohjautuvien sovellusten mahdollisuudet ja haasteet sote-palveluissa. Tutustut myös muun muassa tietoturvan ja yksityisyyden näkökulmiin.

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen (aukeaa uuteen ikkunaan, kurssikuvauksessa linkki ilmoittautumislomakkeelle)

Jos olet kiinnostunut etkä onnistu pääsemään kurssialueelle, ole pian yhteydessä:
Anne-Maarit Majanoja ([email protected]) tai Mika Murtojärvi ([email protected]), Mikko Jaakola ([email protected]), Tuuli Elonen ([email protected]). Kurssi-ilmoittautuminen pidetään näillä näkymin auki huhtikuun puolelle.

Infoa ICT-sotesta:

Maksuton jatkuvan oppimisen koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.
Täydennyskoulutusta on ollut tarjolla vuodesta 2019 lähtien ja opintoja on mahdollista suorittaa maksuttomasti vuoden 2021 loppuun asti.
Opintoihin on jatkuva ilmoittautuminen ja ne voi aloittaa missä vaiheessa tahansa (kuitenkin niin kurssin aukioloaikana, että tehtävät ehtii suorittaa).
Koulutukseen osallistuva henkilö ei voi olla opiskelijana korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa.
Opintoja voi suorittaa joustavasti työn ohella.
Koulutuksen rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö ja koulutuksesta vastaa Turun yliopiston Tietotekniikan laitos.
Katso lisää hankkeesta: ICT-sote (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Asiasanat: sote-uudistus , täydennyskoulutus , Turun yliopisto , ICT-sote , koulutus , sote